top of page
KONSEPT 
INSPIRASJON

​Kenneth M. Lewis har stått bak en rekke norske og internasjonale artister samt musikkeksport suksesser som Ida Maria, M2M, Span, Ina Wroldsen, Brandyn 

Burnette, Lorraine, Trucks, Karin Park, Gisli, ​Midnight Sons og Babel Fish. I dag jobber han med bl.a. El Cuero, Phone Joan, Alfred Hall​ og Frøder

Hvis du ønsker å ta din musikkarriere videre, og er klar for konstruktiv kritikk, 

kan Kenneth hjelpe deg og ditt band til å fremstå unikt, og til å bergta ditt pubikum, uten at det går på bekostning av 

din egen stil og ditt særpreg.

JOBB

"De fleste artister bruker mest tid og penger på å gjøre innspillinger uten å forstå at det er vel så viktig å investere i, og ha fokus på live biten.

Det er her artister og band kan overraske, og erobre sitt publikum ved å kreere uforventede og uforglemmelige øyeblikk. Det er også slik de kan tjene mer penger."

Bli en hovedaktør i musikkbransjen
Bygg en større fan-base!
Overrask ditt publikum med 
et forrykende liveshow!
Oppdag hvor stort 
potensiale du egentlig 
har!​​ 

"Det er helt essensielt å gi artister de verktøy de trenger for å overleve i det kaos som råder i dagens musikkindustri. Da jeg var ung var det plenty med andre musikere jeg kunne lære det å spille av, men ingen kunne guide meg i riktig retning for å lykkes i bransjen.

Nå har jeg sjansen til å hjelpe unge talenter, ved å ta vare på deres utviklingspotensiale, ikke bare hvordan man skal manøvrere seg i bransjen, men ikke minst vise hvordan artister kan utvikle sine evner til å kommunisere og bygge et sterkt forhold til sitt publikum. Det er dette som er min motivasjon, og som fortsatt gjør at jeg er i denne bransjen etter så mange år."

Intervju med Musikkpraksis
Book ditt første GRATIS møte med Kenneth
Sagt om
Kenneth
bottom of page