top of page

Partnere & kunder

Sagt om Kenneth

"Jeg møtte Kenneth mange år siden da jeg først ble involvert med miksing av ulike artister på Waterfall etiketten. Jeg likte godt vibben han hadde bidratt til å skape med alle de kule og interessante artistene som var der. Jeg jobbet på en rekke låter som Kenneth hadde spilt inn og var alltid imponert av lydene og kvaliteten på produksjonen. Hans nye venture virker som en glimrende idé, og jeg ønsker ham alt det beste. "

Dave Bascombe, Produsent/Lydmann (UK) (Depeche Mode, Goldfrapp, Tears for Fears, P. Gabriel...)

Kenneth har jobbet for og med Waterfall og våre artister i snart 20 år og er og har vært fullstendig uunnværlig.
Hans evne til å utvikle og løfte artister – både i studio og på scenen - opp til et internasjonalt nivå er uten sidestykke her hjemme.
Kenneth har hatt hovedansvar som utvikler og A&R for mesteparten av våre internasjonale suksesser, og artister som Span, Ida Maria, Lorraine, Ina Wroldsen og Alfred Hall har alle gått ‘Kenneth-skolen’ i forhold til å kunne stå på en scene med overbevisning og tilstedeværelse.
Til de som måtte ha ambisjoner om å rekke ut over scenekanten og landegrensene – har dere sjansen til å få en runde med Kenneth så ta den!

Kai Robøle, Waterfall Music founder

"Kenneth Lewis har en genuin forståelse for musikk og musikalsk uttrykk. Han kan definitivt hjelpe deg å nå et nytt nivå på ethvert stadium i karrieren din. Og hjertet hans er like stor som hans talent!"

Ida maria, Artist og Spellemannspris vinner

"Kenneth er en "go to, can do" fyr! Jeg har jobbet med ham i 10 år nå og det er alltid en god følelse av lettelse når jeg vet at han har tilknyttet til en artist. For meg betyr det at artisten må tas på alvor."

Richard Perry, Radio Plugger Excellente (UK)

"Vi har hatt stort utbytte av å jobbe med Kenneth, spesielt med tanke på bevissthet rundt egen rolle i live-sammenheng. Samarbeidet har vært samlende for oss som band, både musikalsk og uttrykksmessig. Vi har blitt utfordret til å se produktet vårt fra et nytt perspektiv og forsvare valg vi har tatt. Vi har diskutert muligheter og utfordringer, og gjort endringer vi har opplevd positiv effekt av."

Phone Joan, Band (NO)

Anna Rebekka:

Å jobbe med Kenneth har vært en veldig positiv opplevelse, ærlig og rett på sak, informasjonen gikk rett inn, veldig gode tips som jeg ikke hadde tenkt over før som gjorde at alt forandret seg og ble mye bedre. Bare måten han forklarte om mikrofonstativet på, gjorde at det ble en helt annen opplevelse for meg å stå der å synge, og jeg hadde ikke trodd at det kunne ha så mye å si. Jeg har anbefalt han til alle andre jeg kjenner på skolen.

 

Simen Johannes Vikan:

Det har åpnet øynene mine for ting jeg selv aldri har tenkt på. F.eks. når jeg skriver musikk, har jeg alltid vært opptatt av hvordan jeg selv har spilt, men nå har jeg blitt oppmerksom på hvordan det oppfattes av publikum. Han virket nesten litt skummel til å begynne med, men jeg forsto fort at det kom veldig mye fornuftig derfra.

 

Andreas Famè:

Etter å ha jobbet med Kenneth spør jeg nå alltid hva teksten handler om, for med en gang du vet hva teksten handler om så spiller du i forhold til teksten og du får mye bedre resultat musikalsk sett. Han er også veldig flink til å gi komplimenter, og det tror jeg er veldig viktig i denne bransjen, hvor jeg opplever at det glemmes hele tiden. Jeg kan anbefale Kenneth på det sterkeste, og alle har godt av å få muligheten til å bli "coachet" av han.

NISS studenter

"Jeg har kjent og jobbet med Kenneth siden 2000 på flere viktige prosjekter. Jeg har alltid funnet hans arbeid og måten å forholde seg til artister som spennende, godt uttenkt og friskt. Det er mange sanger der ute, men å kunne lage en plate ut av den sangen er en stor kunst. Kenneth lager bra plater, en vanskelig ting å gjøre." 

Ric Aliberte, RAM Inc. Manager (US) - (Kiss, Queen, Steve Stevens, Billy Idol...)

"...Alt ble spilt inn i Waterfall Studio med kjærlig hjelp av Kenneth Lewis. Etter Kenneth begynte å jobbe med oss, satte han den kapitalistiske pop-skitt på vent, og gjenoppdaget den enorme gleden av å blåse diskanthøyttalere."

Jarle Bernhoft & Fridtjof Nilsen, tidligere SPAN, Band (NO)

"Vi har tatt med oss det du lærte oss i Sverige og jobbet med det. Både låtmessig og liveshow. Har hatt noen konserter nå med veldig bra respons, takket være deg. Tusen takk!" 

Matanzick, Band (NO)
Please reload

bottom of page