top of page

Lær å utnytte ditt fulle potensiale! 

 

Få hjelp av en av Norges mest erfarne liveopptreden og musikkprodusenter!
Oppdag de teknikkene som trengs for å bli en bedre utøvende artist, og forbedre din kommunikasjon og samhandling med publikum.
Ta din artistutvikling til neste nivå med Kenneths Liveopptreden Program!

 

 

Hvem er Kenneth?

 

Kenneth er en lidenskapelig og engasjert artistutvikler med 30 års erfaring i både den norske og den internasjonale musikkbransjen som liveopptreden og plateprodusent, lydmann og komponist. Han har medvirket på 13 Spellemann-nominasjoner og jobbet med diverse gull-og platina plater.

 

Kenneth var co-grunnlegger og leder av A&R på Waterfall, et selskap som i mange år har fokusert på utvikling og musikkeksport, og som har skaffet artister og låtskrivere avtaler med majors både i USAs og Storbritannias markedet.

 

I løpet av sin karriere har han utviklet et Liveopptreden Program som hjelper talentfulle folk til å avgrense, eller redefinere, sine mål og kommunikasjonsevner med sitt publikum, uten at det går på bekostning av egen stil og eget særpreg.

 

Hans mål er å dele med deg og ditt band sitt unike 360 graders perspektiv i musikkbransjen og gjøre deg klar over hva du trenger for å nå ditt full potensiale og bli den beste utøvende artist du kan bli.

 

HVORFOR

Hva skal til for å lykkes i musikkbransjen?

Spille inn kule plater og videoer, skaffe deg fete bilder og image, investerer i de rette markedsføringskampanjer og "buzz"? Det hjelper helt klart hvis produktet du selger er god nok.

 

Men hva sier tekstene dine? Og hva skjer når du begynner å spille konserter?

 

Klarer bandene å leve opp til forventningene til fagfolk og publikum?

Er de bevisst på sitt budskap og er de gode nok til å levere det, og kommunisere det slik at ordet sprer seg? Er de i stand til å generere nok interesse til at fansen kjøper musikken deres?

 

Er artistene klar over at de kan utvide sin inntektskilde ved å skape unike og uforglemmelige konserter?

 

 

HVA

 

Med Kenneths personlig veiledning kan du produsere skreddersydde konserter uansett sjanger, solo eller band format, enten du skal spille på store festivaler, intime scener, TV-programmer eller karrierendrende show-cases.

 

Han vil gi deg og ditt band innsikt i musikkbransjen, dele sine hemmeligheter og noen av dens harde realiteter. Han vil gjøre målene dine høyere, men kommer ikke til å selge deg noen illusjoner!

 

Sammen kommer dere til å overraske publikum, bygge en større fanbase og gi folk det de ennå ikke vet de vil ha. Og kanskje du ennå ikke vet hva du kan tilby!

 

 

For mere info klikk 
bottom of page